idm%201%20copy
NIEUWSBRIEF December 2020

PLANNING / CORONA VIRUS (COVID-19)

Het blijft moeilijk voor evenementenbureau ’s in deze moeilijke tijden. Het team van Indo Dreams Music heeft in goed overleg met de directie van het Evoluon Eindhoven hun theatervoorstelling / show van 2021 geannuleerd. Alle voorbereidingen waren klaar maar de onzekere ontwikkelingen hebben geleid tot dit besluit. Wij proberen (en hopen) in 2021 weer enkele dansmiddagen (evenementen) op te kunnen zetten alsook onze theater voorstelling.

INDO DREAMS MUSIC EVENTS
& SHOWNIEUWS

danny%26nol.jpeg
Nol Roos & Danny Everett

Voor de mensen die nog niet weten wie achter de schermen Indo Dreams Music hebben opgericht willen wij ons graag aan u voorstellen. Op de foto v.l.n.r. Nol Roos en Herman van der Velden (Danny Everett). Nol Roos is eigenaar van Recreatiepark Dennenoord , Radio 73 en TV 73 en ons kantoor is gevestigd in Boxtel. Vorig jaar zijn we gestart met ons 1e dans evenement in het kader van het 30 jarig artiestenjubileum van Danny Everett in het luxe Auto museum Classic Park Boxtel. Het was een groot succes in een uitverkochte zaal waarbij het publiek uit Nederland, België en Duitsland de weg naar Boxtel wisten te vinden. Ons “Do You Remember” zal (indien het covid-19 virus genoeg van de wereld heeft) in 2021 worden vervolgd.

Doelstelling;
Eén van de doelen van Indo Dreams Music is om (Indische) artiesten (Indo Rock, Country, Rock & Roll en Nederlandstalig) een kans te geven zich te presenteren op onze podiums. Ook is er een platenlabel opgericht “Indo Dreams Music”. TV73 zenden dagelijks muziekprogramma’s uit in de regio den Bosch-Oss met hun populaire TV hit “de Muzikale Uitdaging” en “Zwerven Door Nederland”. Deze items zijn ook te vinden op Youtube.

NIEUWE MUZIEKOPNAMES
DANNY EVERETT & VICTORIA EMAN

danny%26victoria.jpeg
Victoria Eman & Danny Everett

Zoals bekend geeft Danny ook andere artiesten een kans om zich te presenteren en heeft hij samen met de altijd vriendelijke zangeres Victoria Eman verschillende liedjes opgenomen.

Na het debuut van het liedje Mama Mia hebben zij opnieuw de opname studio bezocht. Hierbij zijn ze een samenwerking aangegaan met de Engelse producer Phil Taylor. Het wordt een cd single met een dubbele A-kant. Voor de Engelstalige versie heeft Phil Taylor de tekst & het liedje gecomponeerd en voor de Nederlands talige tekst heeft Danny Everett getekend. Victoria Eman en Danny Everett hebben beiden een solo carrière maar het verbinden van muziekstijlen zijn een uitdaging waar Danny altijd voor open staat.

Het past in de doelstelling van Indo Dreams Music en samen zullen zeker in de toekomst een acte de prèsence geven tijdens de gezellige Kumpulan dansevents bij Indo Dreams Music. Het wordt een leuk uptempo lied waarbij de voetjes weer van de vloer kunnen. In verband met het Covid-19 virus zal dit lied in het nieuwe jaar worden uitgebracht. Victoria is de achternicht van Danny.

DEAL MET LEGENDARISCH LABEL
“TELSTAR MUSIC”

telstarcomp
Danny Everett - Adri-Jan Hoes - Ben Holthuis - Nol Roos - Adri-Jan Hoes 

Zingen met “Sterren van de Hemel”

Omdat de optredens door het coronavirus stil liggen en Danny zijn mooie hobby wil blijven uitoefenen zijn er nieuwe projecten gestart.
Indo Dreams Music heeft een deal gesloten met de zoon van de beroemde en bekende liedjesschrijver Johnny Hoes (overleden in 2011) van het bekende platenlabel Telstar / Killroy Music uit Weert.

Adri-Jan Hoes heeft zijn vertrouwen uitgesproken om mooie duetten op te nemen met hun “Sterren van de Hemel” waarbij Danny & Nol samen met deze artiesten gaan zingen . Adri-Jan Hoes doelt hierbij op beroemde zangeressen en zangers die helaas niet meer onder ons zijn maar ooit bij Telstar onder contract stonden. Deze artiesten zijn groot geworden bij het legendarische platenlabel Telstar van zijn vader Johnny Hoes. Adri-Jan Hoes is de eigenaar van alle rechten en bezit de originele opnames & muziekbanden die nog bewaard zijn gebleven en veilig liggen opgeborgen in het grote archief. Van ieder liedje zullen TV opnames gemaakt worden en zal Adri-Jan Hoes de nabestaanden benaderen om samen met Danny & Nol een interview te verzorgen.

Juist in deze tijden leek het Nol Roos, Danny Everett en Adri-Jan Hoes een goed project om alle dierbaren te eren met hun mooie liedjes. Geweldig idee om deze oude hits weer nieuw leven in te blazen met de technieken van nu.

Enkele artiesten met wie Danny & Nol o.a. samen gaan zingen; Andy Tielman, Johnny Hoes, Zangeres Zonder Naam, The Blue Diamonds, Anneke Grönloh, The Classics, Joe Harris, Eddy Wally, Theo Diepenbrock en Renée de Haan.

OPVOLGER CORONA LIED
“TWO DIAMONDS”

twodiamonds.jpeg
Danny Everett & Peter Hübner als duo “TWO DIAMONDS”

“T’is Veel Te Lang Geleden”

Danny kan niet stil zitten (dat blijkt wel weer) en samen met zijn goede muzikale vriend Peter Hübner uit Breda zijn ze op 6 November j.l. de opnamestudio van MaBi Recordings ingedoken om hun 2e liedje en opvolger van de Coronasong in te zingen.

Peter Hübner heeft een mooie Nederlandse & Engelse tekst geschreven op een bekend oud countrylied waarbij Danny de Nederlandse tekst zingt en Peter het Engelstalige gedeelte. Op dit moment worden zij al op diverse radiostations gedraaid en vinden zij het een uitdaging om met beperkte middelen een mooi product neer te zetten met een boodschap voor iedereen.

Het liedje “T’is Veel Te Lang Geleden” heeft Peter Hübner speciaal geschreven voor onze dans & vriendenclub en voor vele mensen die nu eenzaam of alleen zijn en verlangen naar een kroel, een hug of een kus. De mooie Cd hoes is ontworpen door de altijd goed gehumeurde duizendpoot Cees Duifhuizen alsook de mooie beelden die hij in de videoclip heeft gemonteerd.

Peter Hübner heeft zich in het afgelopen jaar ontwikkeld als een goede tekstschrijver en producer. Dit getuigt de vele eerste plaatsen die hij verdiende bij radiostations als fans stemde op zijn nieuwe liedjes. Ons laatste liedje werd zelfs tot twee keer toe gedraaid afgelopen zondag bij het Apeldoorns radiostation Mari-Hati gepresenteerd door de altijd lieve en sympathieke Lanny Dikmans. Dit was nog niet eerder voorgekomen. Al met al een lied waarbij Engels en Nederlandstalig wordt gezongen met ’n lach en een traan.

image3
Danny%20Everett%20Logo
idm%201%20copy